Ambachtelijk
schepijs op locatie
Heerlijk, zelfgemaakt ijs
Schepijs op locatie: met liefde bereid
Als ambachtelijk ijsbereider weten we dat ijs maken echt een vak is. Voor ons roomijs halen we rauwe melk rechtstreeks bij een lokale boer. Na het pasteuriseren voegen we de suikers en smaak toe. Als de melkmix klaar is, rust het een nacht en draaien we er de volgende dag ijs van.
Sorbetijs is een ander verhaal. Daar zit geen melk in, dus is het van nature lactosevrij. We mengen water en suiker, waarna we er fruit aan toevoegen. Dat is vaak overrijp fruit, omdat dat zoeter, smaakvoller en duurzamer is. De kunst is om de juiste hoeveelheden te gebruiken, zodat we het ijs goed kunnen scheppen en het lekker smeuïg is. En dat kan je gelukkig met een gerust hart aan ons overlaten.
Ambachtelijk schepijs in heerlijke smaken
Vintage ijsbrommer
In principe serveren we ons schepijs op locatie altijd vanuit onze gezellige frietwagen. Je reserveert dus de frietwagen mét onze heerlijke, verse friet en voegt ijs aan je menu toe. Maar… voor festivals of events kan je ook onze geweldige vintage ijsbrommer reserveren. Uit deze originele Gazelle ijsbrommer uit 1968 komen wel meer dan duizend ijsjes per keer! Omdat we deze ijsbrommer op een aanhanger naar de locatie moeten vervoeren, gelden hiervoor andere tarieven. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.








Cathy’s Keuken | Keilekker uit Breda